Udviklingstekniker til Pro Audio produkter

ntp-dad-careers-banner

Udviklingstekniker til Pro Audio produkter

Har du interesse for ”den gode lyd”, og har du lyst til at være en del at et team der udvikler unikke audioprodukter til det top-professionelle marked?

Arbejder du samtidigt systematisk, har sans for elektrisk og mekanisk hardware design, og har lyst til også at arbejde med audio test systemer og fejlfinding, så tilbyder NTP Technology dig et af markedets mest spændende jobs.

Vi søger en tekniker til en central rolle i udviklingsafdelingen der kan deltage i vores hardwareudvikling i samarbejde med resten af udviklingsteamet og produktionsafdelingen.

NTP Technology har i mere end 3 årtier udviklet unikke kvalitetsprodukter til Radio, TV og Filmstudier verden over, produkter der har sikret optimal funktionalitet, performance og optimal driftssikkerhed 24/7.

Brandet DAD-Digital Audio Denmark har gennem de senere år opnået international anerkendelse for at være markedets mest transparente A/D og D/A converter system med et uovertruffent niveau af fleksibilitet og interfacing muligheder specielt til immersive surround lydformater som Dolby Atmos,- som er blevet et must have i alle de store blockbuster filmproduktioner bl.a. i Hollywood


Opgaver

Som tekniker i udviklingsafdelingen deltager du i vores hardwareudvikling i samarbejde med resten af udviklingsteamet. Du hjælper til med elektronik og mekanik design, og forestår diagramtegning, komponentoprettelse og vedligehold. Samtidig er du bindeled mellem udviklingsafdelingen og vores produktionsafdeling ved indkøring af nye produkter i forbindelse med dokumentation og test.

Vi stræber efter at være på forkant med udviklingen og teknologierne i markedet ved hele tiden at investere i udviklingsaktiviteter. Du vil være dybt engageret i udviklingen af vores nye produkter.

Udviklingen foregår i samarbejde med vores hardware udviklere, og du kan se frem til en rolle, hvor du bliver centralt placeret og med snilde, opfindsomhed, kreativitet og stort engagement undersøger og arbejder med nye teknologier, samt videreudvikler på de eksisterende sammen med vort udviklingsteam i Gentofte.


Baggrund 

Du har et godt kendskab til elektronik design og flair for mekaniske løsninger og er uddannet elektronikfagtekniker eller ingeniør. Derudover har du kendskab til produktionstest og lyst til at dokumentere dit arbejde. Du er erfaren med en del år på bagen, og har lyst til også at arbejde selvstændigt.

Du har følgende faglige kvalifikationer:

• Erfaring med design af elektronik 
• Erfaring med elektroniske kredsløb og fejlfinding
• Erfaring med Diagramtegning i Orcad og printudlæg
• Gerne erfaring med mekanikdesign
• Gerne erfaring med testprogrammering på PC
• Generel interesse for musik- og audio teknologi er en fordel

Matcher du et eller flere af de ovenstående områder ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest.

For yderligere information er du er velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om stillingen. Henvendelse foretages til Direktør Mikael Vest på tlf. 4596 8882.

Ansøgning sendes til: udviklingstek@ntp.dk snarest muligt. 

NTP Technology A/S www.ntp.dk, og brandet DAD www.digitalaudio.dk. er en del af Dan Technologies koncernen der i alt beskæftiger 150 medarbejdere globalt inden for udvikling, salg og systemintegration af audio- og video løsninger.

dbs-fb-icon-whitedbs-fb-icon-whitedbs-twitter-icon-whitedbs-yt-icon-white

ntp-icon-2 NTP Technology | Nybrovej 99 | 2820 Gentofte | Denmark |
Phone (+45) 45 96 88 80 | Fax (+45) 44 53 11 70 | Email: info@ntp.dk

WE COLLECT STATISTICS BY COOKIES TO IMPROVE THE USER EXPERIENCE.
READ MORE HERE
Accept cookies