Embedded software udvikler til pro-audio produkter

ntp-dad-careers-bannerEmbedded software udvikler til pro-audio produkter

Har du lyst til at skabe state-of-the-art audio produkter til professionelle high-end audio systemer, og har du lyst til at drive dine projekter fra planlægning af et nyt produkt til du har det færdige produkt i hånden?

NTP Technology har igennem 3 år tier skabt audio infrastruktur produkter, der har være i drift i radio- og TV studier verden over og sikret pålidelig funktion 24/7. Vores produkter under brandet DAD – Digital Audio Denmark har i de senere år fået et omdømme som verdenens mest transparente A/D of D/A converter system med et uovertruffet niveau af fleksibilitet og interface tilpasning, i særdeleshed til nye immersive surround lydformater som Dolby Atmos, som er blevet et must-have hos alle de store scener for blockbuster filmproduktion.

Embedded software design er et afgørende element ved udvikling af vores audio produkter, da det overordnede niveau for vores lydkvalitet og brugertilfredshed baserer sig på vores embedded software snilde og opfindsomhed. Vi lytter nøje til vores kunders behov, og stræber efter at være på forkant med vores teknologi i markedet ved hele tiden at investere i udviklingsaktiviteter.

Udvikling af embedded software foregår I tæt samarbejde med vores hardware og bruger software team og du kan se frem til en rolle, hvor du undersøger og arbejder med nye teknologier inden for Audio over IP blandt andet standarden Audio Video Bridging (AVB) sammen med vores udviklingsteam.

Du har en solid baggrund i embedded software og gode programmeringskvalifikationer. Du kan være en erfaren software udvikler med en del år på bagen, eller en talentfuld kandidat uddannet for nylig. Vigtigt er det at du har interesse for at arbejde inden for vores spændende Pro Audio område med fokus på de små detaljer samt høj kvalitet i dine resultater.

Det har følgende kvalifikationer:
•Erfaring som embedded software udvikler 
•Erfaring med programmering i C and C++
•Du er interesseret i at udvikle software der indgår i tæt relation med produktets hardware
•Du har kendskab til eller interesse for Ethernet teknologi
•Du har muligvis en generel interesse i musik- og audio teknologi

Matcher du et eller flere af de ovenstående områder ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest senest den 15. August 2020.

For yderligere information er du er velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om stillingen. Henvendelse foretages til Direktør Mikael Vest på tlf. 4596 8880.

Ansøgning sendes til: udviklingsing@ntp.dk snarest muligt. 

NTP Technology A/S og brandet DAD www.ntp.dk, www.digitalaudio.dk. er en del af Dan Technologies koncernen der i alt beskæftiger ca. 145 medarbejdere inden for udvikling, salg og systemintegration af audio- og video løsninger.

dbs-fb-icon-whitedbs-fb-icon-whitedbs-twitter-icon-whitedbs-yt-icon-white

ntp-icon-2 NTP Technology | Nybrovej 99 | 2820 Gentofte | Denmark |
Phone (+45) 45 96 88 80 | Fax (+45) 44 53 11 70 | Email: info@ntp.dk

WE COLLECT STATISTICS BY COOKIES TO IMPROVE THE USER EXPERIENCE.
READ MORE HERE
Accept cookies